Cocktailjurken voor naar een gala

Cocktailjurken voor naar een gala

Je begrijpt vast wel dat als meisje je ontzettend uitkijkt naar het kerstgala wat jouw school geeft. Onze school gaf zijn gala’s altijd bij een ontzettend mooi kasteel in de buurt. Omdat ik mavo deed was dit mijn eerste maar ook meteen laatste gala wat ik zou hebben, ik wilde er dus voor zorgen dat ik er helemaal geweldig uitzag en het een avond werd om nooit te vergeten. Net zoals mijn vriendinnen was ik een paar maanden voor kerst nergens anders meer mee bezig dan met het gala maar vooral met dé jurk. We hadden gehoord van de voorgaande jaren dat de meisjes eigenlijk helemaal niet in galajurken kwamen maar juist in cocktailjurken. Eerst vond ik dat heel raar maar ik snap het ook wel weer. Je bent jong, hebt mooie benen die je graag wil showen en dan ga je liever niet met zo’n lange jurk lopen die toch meestal niet zo ‘’hip’’ is. We hebben het hele internet afgezocht voor mooie cocktailjurken voor iedereen, uiteindelijk kwamen we terecht op een Engelse website waar ze een ontzettend groot aanbod hadden van jurken die wij mooi vonden. Overal waar we waren bladerden we op de site om de jurken door te spitten, in onze pauze, ons tussenuur, na school, voor school, we leken we geobsedeerd denk ik achteraf! Inmiddels is dit alweer 4 jaar geleden heb ik het super gehad, ik heb alleen mijn twijfels bij de jurk als ik hem nu zie, ik vind hem niet meer zo mooi als dat ik hem toen vond.

You May Also Like

More From Author