Lekker aan het water hengelen

Daar zit je dan lekker aan het water, je hebt net je hengel nog een keer in water gegooid en hoopt dat er een karper bijt. Je tentje staat achter je, het bier is gekoeld en je vissershoedje heb je met grote trots op. Vissen is een hobby voor vele mensen. Je kunt tijdens het vissen goed tot rust komen en alle stress even laten gaan. Uren over het water turen en af en toe een vis vangen. Maar vissen is ook een sport, hier gaat het er een stuk fanatieker aan toe. Wie de grootste vis vangt binnen een bepaalde tijd is de winnaar.

Lekker op een festival feesten

Een vissershoedje wordt niet alleen maar gebruikt tijdens het vissen, tegenwoordig is het ook een trend om een vissershoedje op te doen tijdens festivals. De hoedjes zijn er namelijk in allerlei kleuren en met verschillende figuren erop. Daarnaast beschermt het je goed tegen de zon en hoef je ook niet veel aan je haren te doen. Het voordeel van een vissershoedje is dat je ook iemand hieraan kan herkennen. Als iemand een heel opvallend hoedje op heeft, kun je die in de verte nog herkennen. Laat staan dat een hele groep vissershoedjes op heeft, kun je nooit je groep kwijtraken.

Lekker helemaal niks doen

Na een hele dag gevist te hebben of vele dansjes te hebben gedaan op de dansvloer kun soms helemaal gesloopt zijn. Vergeet dan niet je vissershoedje! Het voordeel van een vissershoedje is namelijk dat je deze niet alleen op je hoofd kan zetten, maar ook op je gezicht kan zetten wanneer je ligt. Zo creëer je voor jezelf een donkere ruimte waar je even heerlijk je ogen kan sluiten na een drukke dag. Om nou te kunnen garanderen dat je uren onder zo’n hoedje kan slapen durf ik niet te zeggen, maar even weg dommelen kan zeker weten wel! Dus bij deze, welterusten!

You May Also Like

More From Author