Een vakantie uitzoeken met rosacea

Als je de aandoening rosacea hebt is het misschien niet heel verstandig om in hartje zomer naar Spanje of een ander warm land te gaan. Naast dat je natuurlijk rosacea creme van www.ik-skinperfection.nl moet gebruiken is het gebruik van zonnecrème ook belangrijk. Maar om in hartje zomer naar zo’n warm land te gaan is niet heel verstandig. Je moet dus beter plannen waar je heen wilt gaan, het kan dus beter zijn om de alpen in te gaan in de zomer en het strand in de winter op te zoeken in Spanje. In Nederland wordt het ook steeds warmer in de zomer en krijgen we lange periodes van zon, naar een extra zonnig land te gaan is niet verstandig met rosacea.

Je ogen goed beschermen is heel belangrijk

Met de aandoening rosacea is het heel belangrijk om je ogen goed schoon te houden. Het is namelijk mogelijk dat de klachten ook overlopen naar je ogen, dit is natuurlijk heel gevaarlijk en kan leiden tot blijvende schade. Naast dat je voor je gezicht rosacea creme van www.ik-skinperfection.nl gebruikt is het dus ook zeer aan te raden om een oogcrème te gebruiken. Als je ogen goed schoon zijn en beschermd worden met een crème heb je minder kans op een infectie aan je ogen die je zicht kan laten verminderen of je oog kan laten opzwellen. Bescherm je ogen goed om een hoop ellende te voorkomen.

Het verschil tussen rosacea en couperose

De aandoening rosacea en couperose lijkt heel erg op elkaar, de klachten zien er vaak hetzelfde uit, namelijk een rode huid. Maar bij rosacea komen de klachten door factoren die het kunnen opvlammen terwijl er bij couperose meer een constante en meer stabiele rode gloed wordt gewaarmerkt. Rosacea kan soms zelfs helemaal oncontroleerbaar worden terwijl dat bij couperose een stuk minder is. Beide aandoeningen zijn gevoelig voor uv stralen en moet dus zoveel mogelijk vermeden worden en er moet een goede zonnebrand worden aangebracht, om de klachten niet erger te laten worden.

You May Also Like

More From Author