Stijlvol de Winter In

Nu de winter is aangekomen in ons kikkerlandje, zien we de boots uit de kast getrokken worden. Wij weten namelijk als geen ander dat de regen, wind en kou geen genade zouden hebben voor onze voeten. Het probleem kan zich voordoen uit de stijl die verloren lijkt te gaan als wij ons weer moeten inpakken. Behalve als we op skivakantie gaan, zouden we het liefst niet die stijl aan willen houden. Om toch stijlvol de wintermaanden door te komen, zijn de welbekende boots voor ieder een optie.

De Boots en de Verschillende Stijlen

Wat voor stijlen kunnen er dan gevonden worden in de wereld van boots? Boots hebben een paar overeenkomsten met elkaar. Zo worden ze allemaal gecategoriseerd als enkellaarsjes en zijn ze voor de koudere herfst- wintermaanden gemaakt. Buitenom dat, is er een scala van stijlen waar jij als consument uit te kiezen hebt. Zo is de chelsea boot een populaire keuze. Zij hebben als kenmerk geen sluiting en/of veters te hebben, dit geeft een strakke, moderne uitstraling. Daarnaast heb je ook de veter boots, de naam zegt het al, deze boots hebben veters in die de sluiting fungeren. Dit geeft een meer klassieke uitstraling.

De Boots en de Kortingen

De boots geven je dus naast een goede bescherming tegen de Nederlandse kou, ook nog een stijlvolle uitstraling. Dit is ook vaak de reden waarom Nederlanders voor deze schoenen maar al te graag hun portefeuille willen opentrekken. Maar voor hoeveel koop je zo een schoen? Aangezien deze schoenen van kwaliteitsleer worden gemaakt, komen de meeste schoenen in aanraking met prijzen die boven de vijftig euro zijn en kunnen oplopen tot de honderd euro. Als dit jou een beetje verdrietig maakt, is er licht aan het einde van de tunnel. Scapino komt namelijk maar al te graag met kortingen die het voor iedereen betaalbaar maakt om deze schoenen te kopen.

You May Also Like

More From Author