Vloer schoonmaken om ongemakkelijke situatie te negeren

Vloer schoonmaken om ongemakkelijke situatie te negeren

Wat kon ik anders doen dan de vloer schoonmaken. Ik was op bezoek bij een oude vriendin van mij, ze was inmiddels getrouwd en bleek erg gelukkig te zijn. Ik had er al zeker een jaar niet meer gezien, ik was dus erg benieuwd. Toen ik er was oogde het erg gezellig, de tafel was mooi gedekt en ik rook al de geuren van het avond eten. Heerlijk. Ik heb haar man altijd leuk gevonden, erg aardig, goede baan, te vertrouwen, echt een goede vader ook. Ik vond het een goede kandidaat voor mijn vriendin, die in haar leven niet altijd de beste partners had gehad. Het leek allemaal leuk en gezellig, tot dat ze met z’n tweeën op eens een meningsverschil hadden die uitmondde tot een grote ruzie. In het begin bemoeide ik mij er tegen aan maar na een tijdje besefte ik dat ik maar beter mijn mond kon houden. Het ging van kwaad tot erger. Mijn vriendin gooide de sla om en dit viel op de vloer. Ik was zo ongemakkelijk, ik ging naar de keuken en toen ik weer terug kwam besloot ik mij maar bezig te houden met de vloer schoonmaken.

You May Also Like

More From Author