Ik ga een dieet cambridge doen

Ik ga een dieet cambridge doen

Ik vind het altijd heel lastig om een dieet te volgen en het is me nog nooit gelukt om een dieet helemaal af te maken. Nu word het wel echt tijd dat ik een dieet ga doen en dat ik die ook een keer helemaal af ga maken. Samen met mijn vriendinnen en mijn familie zetten we een heel schema op. Deze keer ga ik een dieet cambridge doen. Ik wist eerst niet wat een dieet cambridge was, maar het gaat er dus om dat ik weinig koolhydraten binnen krijg, veel water drink en andere voedingsvervangers eet in plaats van bijvoorbeeld brood. Ook moet ik veel gaan sporten. Ik ben alleen helemaal niet van het sporten en ik heb er ook heel veel moeite mee om het vol te houden. Ik moet nu vier keer per week gaan sporten en elke dag gaat er iemand mee om mij te steunen en een duwtje in mijn rug te geven. Een dieet cambridge gaat wel pittig worden en ik heb er ook helemaal geen zin in, maar ik moet echt gaan nadenken over het resultaat. Daar moet ik echt naartoe gaan werken. Het dieet cambridge moet gaan lukken en ik ga er helemaal voor. Nu ben ik twee jaar verder en ben ik helemaal klaar met het dieet cambridge, ik ben heel veel kilo afgevallen en ik durf nu weer in de spiegel te kijken.

You May Also Like

More From Author