De allerbeste snacks

De allerbeste snacks

De allerbeste snacks vind ik bij een snack mobiel bij ons in de omgeving. Hij staat er vaak wanneer er evenementen zijn, en wanneer ik hem zie ga ik altijd even langs om mijn allerbeste snacks te bestellen. Ik ken het personeel ook inmiddels, ze zijn erg vriendelijk en altijd in voor een praatje. De snacks zijn zo lekker omdat ze vers zijn en heerlijk gebakken, ook de sauzen zijn ontzettend lekker. Ik woon in een klein dorp en er is niet vaak echt wat te doen, behalve op de feestdagen, dan komen mensen uit andere dorpen zelfs naar ons toe omdat wij altijd een uitgebreid feestprogramma hebben. Ik ken niet iedereen in het dorp maar het komt aardig in de buurt, dat vind ik juist wel heel gezellig. Er gaat geen dag voorbij of ik kom iemand tegen waar ik even een leuk praatje mee maak. Ook hou je elkaar op de hoogte, maar dit kan ook via via gaan. Ik hoor bijvoorbeeld vaak van mijn moeder wat er aan de hand is, dat Bert van de schilderstraat weer een nieuwe baan heeft en ga zo maar door.

 

You May Also Like

More From Author