Samen een pot koffie delen

Samen een pot koffie delen

We deden altijd samen met een pot koffie, dit was precies genoeg. We konden beiden echt heel veel koffie slurpen, alsof we het hard nodig hadden. Dit was ook meestal zo, als je op een video opleiding zit dan heb je geen besef meer van tijd. Soms moet je nachten doorwerken om het juiste resultaat te krijgen. De koffie is dan zeer belangrijk om te functioneren. Ik drink dan wel veel koffie, maar ik kies wel altijd voor een goed merk, ik hou namelijk niet van slechte koffie. Ik mis de tijden wel van het monteren, mijn partner en ik hadden een hechte band, wisten dus precies hoe we onze koffie wilden en waren goed op elkaar afgestemd. We hebben nu ook al plannen gemaakt om buiten school een ander project op te starten, we moeten alleen nog even kijken wat voor een project het gaat worden, ik heb wel een idee maar ik weet niet of hij dit ziet zitten, daarnaast is brainstormen het leukste wat er is, er komt dan altijd een nog beter idee uit. We hebben volgende week afgesproken, ik kan mij nu al verheugen om weer dezelfde pot koffie te zetten en te sparren over mogelijke projecten.

You May Also Like

More From Author