‘Bereken uw rit’ begin van mijn reis

 

‘Bereken uw rit’ begin van mijn reis

 

Bereken uw rit zag ik op een website staan. Ik vond dit wel interessant, een taxi bedrijf waar je dus vooraf al je rit kon berekenen. Ik klikte op bereken uw rit en zocht uit hoe duur het was om van zaandam naar schiphol te gaan. De prijs viel mij enorm mee, dus ik bestelde er gelijk eentje voor de volgende dag. Ik ging op reis maar was nog best wel onvoorbereid, het was een soort van impulsieve actie, maar wel leuk. Ik ging een oude vriendin van mij opzoeken in Miami, best nog een verre reis dus. Ik had het meteen geboekt maar moest daarna nog van alles regelen, zoals de green card en dergelijke. Ik ben daar niet zo handig in dus eenmaal in de taxi ging ik nog alles na en hoopte ik maar dat het allemaal goed zou komen en ik niks vergeten was. Gelukkig kwam het allemaal goed, maar nu het volgende, ik was aangekomen in Miami, en toen besefte ik mij pas dat ik geen idee had waar ik was en wat ik wilde doen, naast deze vriendin op zoeken. Ook had ik nog geen hotel geregeld, terwijl ik wel wist dat ze mij niet als gast in huis kon nemen. Het was een leuk avontuur uiteindelijk.

 

You May Also Like

More From Author