Eindelijk je lichtgewicht bakfiets

Ben je al een hele tijd aan het twijfelen of een bakfiets wel iets voor je is omdat je denkt dat het te zwaar fietsen is? Met de Dolly bakfiets elektrisch ben je direct van alle twijfels af. Door de trapondersteuning hoef je geen kracht te zetten om met de fiets te kunnen fietsen, zelfs met een bak vol boodschappen of de kinderen erin fiets je nog eenvoudig naar huis toe. Omdat de accu zo krachtig is heb je lang plezier van een volledig opgeladen accu. 

Comfortabel en eenvoudig in gebruik

Bakfiets elektrisch

Wanneer je een ritje op de bakfiets elektrisch maakt dan voel je aan alles dat je te maken hebt met een kwaliteitsproduct van eigen bodem. De wegligging die perfect is, en de comfortabele wendbaarheid in de steden zijn maar twee van de eigenschappen van de bakfiets. Zie je de kunststof bak van de fiets dan weet je dat je niet zomaar met de eerste de beste bakfiets te maken hebt. De vorm en de dubbelwandige vorm van de bak laten zien dat de bak zeer veilig is om kinderen mee te vervoeren.

Bakfiets elektrisch

Materialen hoef je niet meer te kiezen

Alle materialen waarmee de bakfiets elektrisch is samengesteld zijn van hoge kwaliteit, maar wist je dat je de kleur van het frame en de bak helemaal zelf kunt uitkiezen? Het frame van de fiets is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar, de bak is in nog veel meer leuke en trendy kleuren te krijgen. Samen met deze kleuren maak je de mooiste combinaties, lekker rustig en bescheiden of opvallen met fellere kleuren. Een ding is zeker, welke kleuren je ook kiest opvallen zal je zeker.

You May Also Like

More From Author