Strooizout om uitglijden te voorkomen

Strooizout om uitglijden te voorkomen

In de winter krijg ik altijd een beetje angst voor de nachten dat het enorm gaat vriezen terwijl er de dag ervoor ook neerslag is gevallen. Omdat wij een ruim pad hebben door de tuin alvorens de voordeur te bereiken is vind ik het belangrijk dat ik er voor zorg dat onze gasten de voordeur veilig kunnen bereiken zonder hierbij te moeten vallen en wellicht iets te moeten breken. Strooizout is hiervoor mijn oplossing. Ik zorg in de herfst altijd al dat ik een nieuwe verpakking met strooizout klaar heb liggen want het zal me anders juist gebeuren dat het al zover is en ik nog geen strooizout in huis heb. Ik koop mijn voorraad strooizout sinds vorig jaar via het internet, ik heb een website ontdekt waar de voorraad nooit op lijkt te zijn dus mocht  mijn voorraad wel eens op zijn dan kan ik hier vast en zeker nog wel nieuw bestellen. Deze website levert partijen strooizout aan particulieren maar het is hier ook mogelijk om als bedrijf een flink aantal kilo’s strooizout te bestellen. Neem zelf ook eens een kijkje op deze website wanneer u op zoek bent naar een eigen voorraad strooizout

You May Also Like

More From Author