Kerstpakketten met nadruk op het sociale karakter

Kerstpakketten met nadruk op het sociale karakter

In mijn eerste weken bij het bedrijf waar ik nu toch al een poosje werk heb ik gemerkt dat het van groot belang is je hier sociaal op te stellen. Ze hechten er grote waarde aan dat je je een beetje mengt in de teamsfeer hier. Ik had dit bij vorige werkgevers nog nooit zo gemerkt, en misschien lag die aandacht er daar ook helemaal niet. Hier is die aandacht echter overduidelijk, vindt iedereen het leuk ook in de privésfeer met elkaar om te gaan. Elke vrijdag hebben we een uitgebreide vrijdagmiddagborrel, die ik ook echt heb leren waarderen. We zitten vlakbij het centrum met ons bedrijf en elke zaterdag om vijf uur trekken we de stad in naar ons favoriete café om met elkaar te zitten. Uit betrouwbare bron weet ik dat we daar ook voor de vakantie rond kerst gaan zitten. Mijn baas heeft me gevraagd de kerstpakketten naar dat adres te sturen op die bewuste vrijdag. Kennelijk heeft hij een heel uitgebreide borrel in gedachten die dag, waarbij ik mag helpen met de voorbereiding. Ook mocht ik helpen met het uitzoeken van de kerstpakketten en ik heb natuurlijk hele leuke uitgekozen, die het sociale aspect en het samenzijn ook echt benadrukken, ik heb echt een gezelligheidspakket samengesteld.

You May Also Like

More From Author