Magento webshop; handig te realiseren

Magento webshop; handig te realiseren

Een eigen bedrijf lijkt nogal wat, je moet er lef voor hebben, doorzettingsvermogen en een beetje verstand van zaken. Voorheen dacht ik dat ik hier echt niet geschikt voor was, maar na een tijdje werken in een saaie omgeving, voelde ik dat ik vrij wilde zijn, wilde handelen op mijn eigen manier en mijn eigen producten op de markt te zetten. Ik besloot de stap te wagen en heb met vele mensen aan tafel gezeten om het beste plan te maken. Ik kwam al snel uit bij een Magento webshop, zo kan je goedkoop beginnen met een eigen webwinkel, waar je je exclusieve producten aan kan bieden. Met een beetje marketing, online en offline, en een goed systeem, heb je zo een goedlopend bedrijf in handen. En zo geschiedde, met de Magento webshop had ik binnen een week al meer dan veertig afnemers. Dit loopt dagelijks nog op en vorige week heb ik zelfs de 200 behaald. Moet je voorstellen, 200 man die op een dag producten uit je eigen Magento webshop hebben gekocht. Het is nu goed aan het lopen en ik hoop in de toekomst nog groter te worden.

You May Also Like

More From Author