Weer als nieuw na de iPhone reparatie

Weer als nieuw na de iPhone reparatie

Vrienden maken me al een tijdje een beetje belachelijk omdat ik zo gehecht ben geraakt aan mijn iPhone terwijl ik hun altijd heb bekritiseerd om hun digitale gedrag. Je moet goed begrijpen, voorheen had ik een telefoon waar je enkel mee kon bellen en sms’en, ik kon nog niet eens een simpele foto maken met dat ding! Nogal een ommekeer dus toen ik eenmaal besloot toch aan de smartphone te gaan. Ik merkte echter dat ik steeds meer op het ding ging vertrouwen en ermee ging doen, aangezien ik rond diezelfde tijd ook geen computer meer had, die was gecrasht. En dus kwam het als nogal een shock dat mijn iPhone het op een gegeven moment niet meer deed, aangezien ik op het scherm niks meer kon zien vanwege een gesprongen scherm – toen ik ‘m eens op een onbewaakt moment had laten vallen. Ik heb maar direct een iPhone reparatie laten uitvoeren, omdat ik me niet kon voorstellen nog veel langer zonder te moeten zitten. Na de iPhone reparatie was mijn telefoon overigens weer als nieuw en dat was een hele opluchting voor me!

You May Also Like

More From Author