Levering van kerstpakketten op vrije dag

Levering van kerstpakketten op vrije dag

De kerstpakketten waren dit jaar verkeerd geleverd. We schoten helemaal in de stress, we kwamen er pas op de laatste dag achter en om de kerstpakketten nou pas in het nieuwe jaar te geven is een beetje afgezaagd. De administratie had het verkeerd geadresseerd, dit kan gebeuren maar wij moesten nu het probleem met de kerstpakketten oplossen. Ik moest een dag later toch op kantoor zijn dus ik zei dat ik het wel langs mijn collega’s zou brengen. Ik had mij er even op verkeken dat dit vijftien man waren. Ik was er dus echt een dag mee bezig. In het begin nam ik nog wel een kopje koffie, maar aan het eind had ik daar dus geen tijd meer voor. Ik heb die dag gewoon betaald gekregen maar het blijft een absurd voorstel van mij. Mijn vrouw vond het ook raar, waarom ik een dag lang kerstpakketten ging bezorgen. Zie het als een kerst gift, wat ik aan mijn werk wil geven. Dit snapte ze niet echt. Soms denk ik dat ze een beetje achterdochtig is. Terwijl ik echt nooit vreemd zou gaan, echt niet. Maar goed, de kerstpakketten zijn in ieder geval veilig bij iedereen.

You May Also Like

More From Author