Ik hou van fleece vesten

Ik hou van fleece vesten

Ik hou van fleece vesten, mijn hele kast ligt in de winter vol met fleece vesten. Fleece vesten zijn echt de lekkerste vesten die er zijn. Ik snap ook echt niet dat er mensen zijn die geen fleece vesten hebben. Dat kan ik gewoon niet begrijpen, ik zou echt niet meer zonder mijn fleece vesten kunnen. Mijn vriend vond het eerst wel heel raar dat ik zoveel fleece vesten heb, toen heb ik ook maar twee fleece vesten voor hem gekocht en die hoefde ik ook echt niet terug te brengen. Hij was echt blij met zijn twee fleece vesten. Hij had ook nooit gedacht dat hij de fleece vesten zo lekker zou vinden zitten. Ik was wel heel blij dat hij ook blij was met de twee fleece vesten en nu kon hij mij ook begrijpen waarom ik mijn kast altijd vol heb liggen met fleece vesten en vooral in de winter. Gelukkig staat hij ook altijd wel open om iets te proberen en ik ook, wat juist heel leuk is, want zo kun je van alles leren van elkaar en dan weet je ook wat je aan elkaar hebt. Ik hou echt van fleece vesten en dat ik gekomen door mijn moeder, die droeg ook altijd fleece vesten. Ik draag ze nog niet elke dag, maar mijn moeder droeg ze wel echt elke dag en van haar ben ik gaan leren hoe lekker fleece vesten zitten. Sinds dien draag ik ook heel vaak fleece vesten.

You May Also Like

More From Author