Geschikte wandmeubels voor mijn studio

Geschikte wandmeubels voor mijn studio

Aangezien ik mijn eigen studio ben begonnen, en dat nog wel in deze financieel vrij lastige tijden, moet ik opnieuw een hele inboedel bij elkaar krijgen. Het is hartstikke leuk, deze studio, want er zit een atelier aan vast waar ik mijn eigen werk kan maken en tegelijkertijd heb ik ruimte genoeg om al mijn werk te tonen. Ik heb een enorme ruimte tot mijn beschikking waar ik dus ook grote werken kan maken eindelijk, en die ik verder helemaal kan vullen met display mogelijkheden, met wandmeubels. Ik dacht er zelf aan eens rond te kijken naar wandmeubels waar je verschillende dingen op kwijt kan, het moeten hele uiteenlopende zijn namelijk. Ik heb zowel twee- als driedimensionaal werk en voor die eerste categorie dacht ik aan iets van een tijdschriften display. Ik had zulke wandmeubels weleens bij andere kunstenaars gezien en was ernaar op zoek. Uiteindelijk vond ik pas relatief een goede site waar ik een goed 101 dingenrek vond, naar mijn smaak en groot genoeg. Ik kan al mijn prints en kleine schilderijen nu heel mooi tentoonstellen op deze wandmeubels en voor mijn driedimensionale objecten heb ik andere kasten, zoals vitrinekasten, gevonden. Het begint nu echt ergens op te lijken hier in mijn studio en ik ben trots als een pauw op mijn plekje, dat steeds levensvatbaarder wordt.

You May Also Like

More From Author