Tuin meubelen gestolen na de vakantie

Tuin meubelen gestolen na de vakantie

De tuin meubelen waren gewoon gestolen. Ik wist niet wat mij overkwam toen we terug kwamen van vakantie. De tuin meubelen, gewoon weg. Verder niks weg, we hadden nog een goede grasmaaier in de schuur staan en een hele dure parasol, maar die waren er nog. Gelukkig maar, maar ik begreep niet precies waarom ze dan perse de tuin meubelen meenamen. Ik vond het maar een raar verhaal en de politie kon ook geen aanwijzingen vinden. Ik heb nog aan mijn buren gevraagd of ze iets gezien hadden, de tuin meubelen verplaatsen is namelijk niet zo even gedaan. Maar ze hadden niets gezien helaas, ik had bijna de neiging om de hele straat af te gaan, misschien dat iemand in de buurt de tuin meubelen had meegenomen. Als dit zo is, dan zij het maar zo. Maar als nog ben ik er een beetje paranoia van geworden, als je er nooit achter komt waarom er zoiets is dan moet je het echt maar loslaten. Uiteindelijk besloot ik toch maar nieuwe tuin meubelen aan te schaffen, op zich was dit dan wel weer leuk, ik had nu een reden om nieuwe tuin meubelen te kopen, die oude waren namelijk echt al afgesleten.

You May Also Like

More From Author