Direct huis verkopen als appeltje voor de dorst

Direct huis verkopen als appeltje voor de dorst

Ik heb jarenlang in het huis van mijn ouders gewoond, want die hadden er op een gunstige tijd eentje in Amsterdam gekocht. Zul je altijd zien, die generatie kon gewoon nog gemakkelijk twee huizen kopen, de tijden zijn echt veranderd nu hoor. Het prettige effect hiervan is wel dat ik tijdens mijn studie altijd in dit huis heb kunnen wonen. Ik denk niet dat iemand die niet ooit in Amsterdam naar kamers heeft gezocht of op kamers heeft gewoond zich precies de impact hiervan kan realiseren maar de mensen die het wel herkennen weten wat ik bedoel. Dat is een voorrecht hier namelijk. Nu is hun zaak inmiddels in zwaar weer en moeten ze hun onroerend goed aanspreken. Ze regelden een manier waarop ze direct huis verkopen konden, iets waar ik wel akkoord mee moest gaan, en gelukkig had ik inmiddels alweer een ander pand met enkele vrienden gevonden. Het deed me wel pijn mijn oude huis gedag te moeten zeggen maar ik snapte maar al te goed waar het direct huis verkopen voor nodig was. Gelukkig heeft het huis iedereen kunnen helpen, voor mijn studententijd en voor mijn ouders als appeltje voor de dorst!

You May Also Like

More From Author