Olie magnaat wilt veel truien

In Dubai leven meerdere olie magnaten. Zij hebbe de prins van Dubai gezien met de In gold we trust trui en zijn er nu helemaal ondersteboven van. Het wordt een interessante tijd voor de In gold we trust trui verkoop. Het lijkt erop dat de olie magnaat een groot aantal gaat kopen. Hij wilt namelijk dat hij deze In gold we trust trui in alle kleuren krijgt. We zien wel dat het een beetje apart is, maar er moeten ook andere manieren zijn om dit goed op te lossen. We hopen ook op meer mogelijkheden voor de verkoop van de trui.

De trui in verschillende kleuren

Het goede aan de In gold we trust trui is dat deze in meerdere kleuren te verkrijgen is dit betekent dat de olie magnaat gewoon meerdere kan kopen zonder zich slecht te voelen. Wij hopen ook dat deze persoon meer gaat doen met de trui. We willen ook dat er meer mogelijkheden zijn voor het ophalen van de trui. Het verschepen van de In gold we trust trui naar Dubai kan ons ook zomaar veel geld kosten. Op die manier wordt het niet rendabel om de truien te verkopen aan de olie magnaat. De verzendkosten zijn dus in dit geval zoals eigenlijk altijd voor de koper.

Olie magnaat wilt verscheping zo snel mogelijk

De olie magnaat laat er geen gras over groeien maar heeft nog niet besloten of hij de verscheping zelf zal verkopen. Hij heeft wel gezegd dat hij zeker de In Gold we trust trui wilt hebben. Op die manier wordt het ook steeds duurder voor hem om dit te realiseren. Wij kunnen er dan op die manier niet veel aan doen. In Dubai wordt er gesproken van een miskoop want daar vindt niet iedereen de aankoop een goed idee. De olie magnaat is echter te eigenwijs en gaat de truien sowieso kopen.

You May Also Like

More From Author