Bescherm je vermogen

Wil je de koopkracht behouden dan is goud kopen een verstandige belegging, goud heeft een zeer lange geschiedenis die heeft bewezen dat het de welvaart van de samenleving het beste beschermd. Wil je een vermogen verstandig beleggen is goud een belangrijk component, bij de GoldRepublic kun je eenvoudig goud kopen en dit op laten slaan in een kluis in Zwitserland. Tijdens een nieuwe financiële crisis, kan de overheid het goud confisqueren. De Nederlandsche Bank bezit zelf ook goud, dit voor het geval het weer verkeerd gaat.

Beste Bank

Geld van de vrije markt

Goud is altijd het geld geweest van de vrije markt, het heeft de beste eigenschappen om de welvaart generaties lang te behouden. In 1971 is de gouden standaard losgelaten, en is er een nieuw experiment begonnen. Hierbij functioneer een fiat valuta op basis van schuld, dit heeft voor een kredietexpansie gezorgt van 246 biljoen dollar slecht renderende schuld. Dit kan nooit meer worden terugbetaald, er zijn zeepbellen ontstaan in aandelen, obligaties en andere papieren van waarde.

Goud opslaan in het buitenland

In Nederland kun je te maken krijgen met de overheid na goud kopen, centrale banken slaan goud op in een beveiligde kluis op zwaar beveiligde locaties. Gaat het mis dan zal de overheid de Centrale Bank gebruiken en het goud inzetten om de financiële status te bepalen tegenover andere landen. Het kan dus voorkomen dat de overheid het goud van de burgers op zal eisen, daarom is het belangrijk dat je goud opslaat buiten de Europese Unie. Het is niet vreemd dat er verschillende bedrijven in het buitenland handelsoplossingen hebben ontwikkeld.

More From Author