Birkenstock is een schoenenmerk dat al heel lang bestaat

Birkenstock is een schoenenmerk dat al heel lang bestaat

 

Ik ben gek van het merk Birkenstock, aangezien ik in de verpleging werk ken ik het ook al wel nog uit de tijd dat deze schoenen nog helemaal niet hip waren. Wij verplegers kozen er namelijk al jaren voor om op Birkenstocks te werken, aangezien we toen al overtuigd waren van het heerlijke voetbed van deze schoen – dat zich ook nog eens naar de vorm van je voeten toe vormt. Als je bedenkt dat we de hele dag van hot naar her aan het rennen zijn en we dus goede schoenen dienen te hebben, dan vraag je je vast niet af waarom het gros van ons team zich op de Birkenstock slippers voortbeweegt. Ik vind het wel leuk dat het tegenwoordig een trend is onder mensen – niet in de laatste plaats om heel egoïstische redenen overigens, want hoe beter de organisatie van Birkenstock blijft draaien, des te meer ik ervan gegarandeerd ben de schoenen nog mijn hele leven lang te kunnen dragen. Niet dat ik daar verder aan twijfel overigens want het merk bestaat al zo lang en heeft echt een reputatie weten op te bouwen. Bedenk maar eens dat Birkenstock al sinds het laatste kwart van de achttiende eeuw bestaat – welk schoenenmerk kan dát nou zeggen?

 

You May Also Like

More From Author