Cv ketel via ambachtklimaatservice.nl

Cv ketel via ambachtklimaatservice.nl

Ik besef me maar al te goed hoezeer ik het getroffen heb met mijn woonplek, namelijk een woonboot – het is het beste huis waarin ik ooit woonde. Het heeft wel even geduurd voor ik dat kon zeggen overigens, er is meer werk in gaan zitten dan ik had kunnen vermoeden. Ik ben de gehele woonboot namelijk gaan strippen en pas toen ontdekte ik hoe groot de ruimte hier werkelijk is, wat de enorme potentie van deze plek echt was. Dat strippen zat hem in grote dingen, zoals allerlei houtconstructies verwijderen die de vorige bewoners hadden aangebracht, tot het vervangen van de cv ketel die hier stond. Op de website ambachtklimaatservice.nl kocht ik een nieuwe ketel, specifiek een model dat wat kleiner was. Het model is ongeveer de helft, als het niet meer is, van een reguliere ketel en daarmee bespaar je ongelooflijk veel ruimte natuurlijk. Misschien hadden ze dat twintig jaar geleden, want omstreeks die tijd moeten de vorige eigenaren de oude ketel hebben geplaatst, nog niet maar ik kan wel zeggen dat er een enorme besparing van de ruimte mee bewerkstelligd is.

You May Also Like

More From Author