Voor een leuke en leerzame museum ga je naar Museum Nederland Lalique!

Wanneer u op zoek bent naar een leuke en leerzame museum in Nederland bent bij ons op het juiste adres. Wij zijn een leerzame en leuke museum, waar we de kunstwerken van René Lalique tentoonstellen. Museum Nederland Lalique is geschikt voor jong en oud. Museum Nederland Lalique is de ideale museum om een dagje weg te gaan met uw gezin of familie. Museum Nederland Lalique bevindt zich in de buurt van museum Doetinchem. Doesburg is een oude Hanzestad en u kunt  uw museumbezoek kunt combineren met een stadswandeling. Daarnaast kunt overnachten in de buurt van het museum. Wij hopen dat we u zo snel mogelijk kunnen verwelkomen in Museum Nederland Lalique!

Bed & Breakfast

Bent u van plan om langer dan een dag te verblijven in Doesburg? Bezoekers kunnen een bezoek aan het museum combineren met een Bed and Breakfast. U kunt verblijven in een bed and breakfast in de oude binnenstad. Ook kunt u uiteraard gebruik maken van het hotel aan de kade van Doesburg. Daarnaast maken veel gasten gebruik van een locatie op het platteland in de Achterhoek. U wordt daar gastvrij en hartelijk ontvangen!

Lunchen

Gasten kunnen in het museum tijdens de lunch genieten van onze dagelijkse verse broodjes. In het museum kan er geluncht worden, dit kan naast de gezellig open haard of in de bloementuin. In de bloementuin bevinden zich libellen en vlinders, waar u rustig tot rust kan komen en waar u uw lunch kunt benutten!

You May Also Like

More From Author