Vaderdagcadeau bier geven

“O jé, zondag 20 juni is het Vaderdag en ik heb nog geen idee wat ik cadeau ga geven en ik heb trouwens geen mogelijkheid een winkel te bezoeken”. Gelukkig kun je online je inkopen doen, ook als jouw Vaderdagcadeau bier wordt. Laat je inspireren door de Hopt website. Je weet niet wat je ziet, zo’n groot en divers assortiment aan biersoorten en accessoires. Daar slaag jij gegarandeerd voor een fraai en heerlijk cadeau.

Een afgezaagd idee, welnee, bier is altijd lekker en valt goed in de smaak zowel letterlijk als figuurlijk. Je kunt er een leuk pakket van maken, door voor een kant en klaar bierpakket te kiezen, dat leuk wordt verpakt met een aantal glazen bijvoorbeeld. Plaats je bestelling snel, want vergelijk de Vaderdag drukte met de drukte voor kerst en oud en nieuw en je begrijpt het.

Vaderdagcadeau bier

Vaderdagcadeau bier met glazen

Maak je Vaderdagcadeau bier helemaal af door naast een bierpakket enkele glazen uit te zoeken. Voor een idee ga je naar de uitgebreide Hopt website. Een website waar je veel te weten komt over de verschillende biersoorten en dat zijn er veel. Een fantastische website, die de biersoorten beschrijft, waardoor jij eenvoudiger een keuze kunt maken. Plaats je bestelling voor 18 juni en profiteer van het feit dat je bij een besteding vanaf 100 euro tijdelijk geen verzendkosten betaalt.

Wil je liever een keer totaal iets anders dan flesjes bier cadeau doen, kies dan voor een tapvaatje. Een fraai cadeau en de prijs zal je meevallen. Interesse, bestel nu. Medewerkers werken keihard om alle bestellingen op tijd de deur uit te doen, zodat alle vaders dit jaar van een heerlijk biertje thuis kunnen genieten.  

You May Also Like

More From Author