Retour Jeans Stella

Retour Jeans Stella

Via een online web shop koop ik de laatste tijd veel kleren voor mijn kinderen, het liefst van het merk Retour Jeans. Ik zag op de basisschool van mijn kinderen elke ochtend een meisje met dezelfde leeftijd als mijn dochter, die er altijd heel erg leuk uitzag. Verzorgd maar ook echt leuke stoere kleding. Al gauw wist ik welke moeder er bij hoorde en op een ouder avond raakte ik aan de praat met haar. De desbetreffende moeder attendeerde mij op de shop van Hemels for Kids en dat daar veel was van het merk Retour Jeans. Toen ik thuis was heb ik gelijk kleren besteld, en nu is het elke maand een vaste prik om op de website de collectie van Retour Jeans te bekijken. Mijn dochter loopt nu in een Retour Jeans Stella, dit is een mier zoetig shirt, erg mooi gesneden en met een sterren patroon. Mijn dochter ziet er zo mooi uit in die Retour Jeans Stella! Wat wel grappig was is dat het andere leuk uitziende meisje op haar basisschool ook hetzelfde shirt had. Ik voelde mij eerst lullig, haar moeder heeft mij hier immers op geattendeerd. Toen heb ik op een dag maar gevraagd of ze het vervelend vond, ze sprak uit dat haar dochter het altijd JUIST leuk vond als mijn dochter hetzelfde shirt had.

You May Also Like

More From Author