Mijn vrouw en haar eiwitdieet

Mijn vrouw en haar eiwitdieet

Mijn vrouw is begonnen aan een eiwitdieet. Ze is al jaren te zwaar en ik irriteer mij er ook mateloos aan. Niet omdat ze minder mooi is, ik hou van elke plooi in haar lichaam, elke lichaamscel, vet of niet. Maar het is gewoon niet gezond. Ik wil niet dat ze eerder dood gaat aan iets wat voorkomen had kunnen worden. Zonde zou dat zijn toch.. Ze heeft wel altijd veel gesport dus dat is mooi. Maar ze heeft voor het eiwitdieet ook wel toe gegeven dat ze eten vaak niet kan laten staan, en dan gaat het niet om rauwkost, maar om de appeltaart van haar werk of de koekjes in de keukenkast. Hier wilde ze vanaf toen ze besefte dat haar familie een erfelijke aandoening hebben in hart en vaat ziekten. Belangrijk dus om daar op te letten. Ze is nu dus bezig met een eiwitdieet en ik ben trots op haar. Ze voelt zich goed en gezond en ik vind ook dat ze meer straalt. Ze is nog niet heel veel af gevallen maar het gaat wel de goede kant op. Ze is prachtig en ik hoop dat ze goed doorgaat met het eiwitdieet zodat ze een gezonde mooie vrouw wordt. De koekjes zijn nu nog moeilijk te weerstaan maar ik zeg altijd, probeer nou eens drie weken het niet te doen, dan ben je er al vanaf.

You May Also Like

More From Author