Mobiele telefoon voor ouderen werkt fantastisch

Deze mobiele telefoon voor ouderen werkt fantastisch. Mijn vader is nu de negentig gepasseerd, toch is hij nog enorm vitaal. Maar hij kan minder goed horen en zien. Daarom lopen we er regelmatig tegenaan dat hij nog wel iets graag wil, maar dit niet meer kan. Bijvoorbeeld gebruik maken van een mobiele telefoon. Regelmatig kreeg ik berichten van hem binnen waar ik geen touw aan vast kon knopen. Alle letters haalde hij door elkaar. Een mobiele telefoon voor ouderen is de perfecte oplossing. Ik kwam op deze site terecht en heb er eentje besteld voor hem. Hij werkt prima! De toetsen zijn groot en de telefoon is gemakkelijk in het gebruik. En dat was precies mijn bedoeling. Mijn vader is er zo blij mee, ik krijg iedere dag wel vier berichten van hem. Dat is toch prachtig!

Prima levering en service

Hij werd precies op de afgesproken dag geleverd. Toen ik hem had opgestart werkte hij direct prima. Ik kon het mijn vader goed uitleggen en binnen een paar minuten was hij actief. Zelf had ik nog een paar vragen maar die kon ik hier goed kwijt. Prima service. Deze mobiele telefoon voor ouderen is een aanwinst voor mijn vader. Hij straalt er helemaal overheen!

You May Also Like

More From Author