Eindelijk van het snurken af

Iedereen snurkt wel eens tijdens het slapen, maar als dit problemen oplevert dat je partner niet meer kan slapen kan dit ernstige gevolgen hebben voor je relatie. Het kan zelfs zo erg worden dat je vriend of vriendin in een aparte kamer gaat liggen om toch aan zijn of haar nachtrust te komen. Het gebruik van een snurkbeugel is dé oplossing om van het snurken af te komen. De individuele  beugel wordt op maat gemaakt, passend op de onderkant van je tanden om de onderkaak tijdens het slapen licht naar voren te houden.

Snurkbeugel

Werking van de beugel

De beugel ziet er sierlijk uit met twee randjes die bestaan uit kunststof om over je tanden heen te schuiven. Door het plaatsen van de snurkbeugel voor het slapen gaan, valt het achterste gehemelte niet terug en kan de ademhaling niet blokkeren. De kaak naar voren brengen gebeurd door de twee zijdelings aangebrachte bruggen. Moet er een aanpassing aan gedaan worden dan kun je dit eenvoudig zelf met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing doen.

Werkt dit systeem echt?

Snurkbeugel

Meer dan 95% procent van de gebruikers heeft succes en snurkt niet meer, de beugel wordt individueel op maat gemaakt. De materialen die worden gebruikt voor de beugel zijn van hoge kwaliteit, worden door onze tandtechnicus in het laboratorium vervaardigt. Ook wanneer je alleen door de mond ademt kun je de snurkbeugel gebruiken. Ook na de beugel een lange tijd gedragen te hebben blijft deze goed zitten. Op het materiaal en de fabricage heb je twee jaar garantie waardoor je zeker bent van succes.

You May Also Like

More From Author