Een zeer goede wildcamera

Sinds een tijdje ben ik verhuisd en ik woon nu aan het bos en mijn tuin zit aan het bosgedeelte vast. Alleen ik vroeg mij af of er wel is wilde dieren door mijn tuin heen lopen dus ik ging op het internet op zoek naar een wildcamera

Een scherpe camera in het donker

Toen ik op het internet op zoek was naar een wildcamera kwam ik er een tegen van de site Jachtloods. Ik ging in hun beschrijving kijken welke functies de camera’s allemaal hadden en voor de prijs valt het erg mee. Zelf was ik erg onder de indruk van de Crush X20 Lights-Out, omdat deze camera ook een 360 grade view heeft. Ook ging ik kijken wat de mensen vonden van de camera en ik las alleen maar positieve reacties hierover. Uiteindelijk had ik de camera besteld en binnen een paar dagen lag die bij mij thuis. De camera was goed ingepakt zodat die geen beschadigingen oploopt tijdens de levering. Eenmaal toen ik de camera uit de verpakking had gehaald was die zeer eenvoudig te installeren en had ik hem op een goede plek in mijn tuin geplaatst zodat ik alles in de gaten kon houden. Na een paar dagen spotte ik er ook al de eerste dieren ermee, dat was erg leuk om te zien.

jachtloods

Mijn ervaring

Ik raad deze camera aan als je een goede camera wilt die jou hele tuin in de gaten houd wat er gebeurd. Ook is die handig om als bewakingscamera te gebruiken.

You May Also Like

More From Author