Mijn vrouw besteld voor mij de van Lier boots voor onder mijn pak

Mijn vrouw besteld voor mij de van Lier boots voor onder mijn pak

Voor onder mijn pak draag ik van Lier boots. Deze passen mij erg goed want ik heb vaak last van mijn voeten gehad omdat ik de verkeerde schoenen droeg volgens mijn vrouw. Zij is op het idee gekomen om voor mij eens een paar van Lier boots te shoppen online en toe ik deze aantrok zaten ze als gegoten en stonden ook nog eens mooi onder mijn pak. Diezelfde week heb ik gevraagd of zij nog een bestelling wilde doen van de van Lier boots maar dan in een andere kleur zodat ik nog eens kan afwisselen omdat ik nu eenmaal veel pakken draag. En zolang ik maar zwart en bruin heb dan zit ik eigenlijk altijd goed. En zo ben ik op de van Lier boots blijven hangen en wil ik vanaf nu ook echt alleen maar dit merk schoenen dragen omdat ik sinds dien geen last meer heb ondervonden aan mijn voeten. Ik kan dan ook zeker mijn collega’s deze van Lier boots aanprijzen zodra zij beginnen te klagen over hun schoenen. Ik ga er alleen niet bij vertellen dat mijn vrouw dit allemaal voor mij regelt.

 

You May Also Like

More From Author