Wat zijn de voordelen van Lanyards bedrukken?

Lanyards zijn populaire producten die door bedrijven al te graag worden uitgedeeld en ontvangen. Lanyards zijn multifunctioneel en vaak ook ontzettend leuk om te dragen. Lanyards worden doorgaans om de hals gedragen of in de broekzak gestoken. Het deel van de Lanyard hangt langs de broek zodat een sleutelbos eenvoudig te pakken is. Vooral handig voor medewerkers die de tag om de deuren binnen het pand te kunnen openen aan de sleutelbos hebben hangen. Daarnaast kun je Lanyards bedrukken om meer zichtbaar voor jouw firma te creëren. Een Lanyard biedt echter nog meer voordelen die we dan ook in onze blog bespreken.

Honderden mogelijkheden

Als je hebt besloten dat je wilt investeren in een Lanyard komt de volgende belangrijke vraag naar boven. Welke Lanyard laat je met een logo, bedrijfsnaam en/of een webadres bedrukken? Met Lanyards bedrukken heb je heel veel keuze in maten en kleuren terwijl de ene Lanyard de andere niet is. Zo zijn er ook Lanyards van verschillende kwaliteiten te bedrukken en te bestellen. 

Multifunctionele Lanyards bedrukken

Lanyards zijn multifunctioneel en dat maakt een Lanyard extra interessant om in te zetten als een promotiemiddel. Lanyards kunnen worden bevestigd aan skipashouders en sleutelbossen, maar je hebt ook ontzettend veel keuze aan waar je de Lanyard voor wilt inzetten. Zo kun je Lanyards bedrukken die over een sluiting beschikken en je zou kunnen kiezen voor een Lanyard met een skipashouder en een trekkoord. Dat maakt het voor de gebruiker eenvoudiger om een pasje tegen een scanner te houden.

Lage oplage al mogelijk

Een groot pluspunt is dat Lanyards al vanaf 25 stuks te bestellen zijn en je hoeft dus geen honderden Lanyards te bestellen. Bij sleutelhangers liggen de oplagen net even iets hoger. Zeker wanneer je kiest voor bijvoorbeeld de PVC Custom Made sleutelhanger. Uiteraard is het wel afhankelijk van welk model je kiest en of je een Lanyard wilt laten bedrukken. Ook de techniek waarop de print op de Lanyard wordt verwerkt heeft invloed op de prijs en minimale aantallen die je zou moeten bestellen.

Lanyards bedrukken, opvallend promotiemateriaal

Voor je naamsbekendheid is een Lanyard perfect, want Lanyards vallen op en zijn duidelijk te lezen. Een Lanyard met een bedrijfsnaam, logo en/of webadres vallen dus sneller op en de kans is dan ook groter dat mensen het zien. Het is ook slim om je personeel te voorzien van een bedrukte Lanyard wanneer ze een beurs of een conventie bezoeken. Dat is extra exposure voor jouw bedrijf. 

Lanyards zijn duurzaam

Lanyards bedrukken zijn duurzame promotiemiddelen, want een kwalitatief goede Lanyard gaat wel jarenlang mee. Dus de exposure is niet van korte duur. Tenzij iemand besluit om de Lanyard niet meer te gebruiken. Toch is de kans groot dat een Lanyard lang gebruikt gaat worden en dus ook veel te zien is door potentiële klanten. Zeker als het een mooie Lanyard met een mooie kleur betreft. Of die enorm praktisch is. Daarom is het ook belangrijk om goed na te denken over welke kleur je kiest en welke functies de Lanyard te bieden heeft.

You May Also Like

More From Author