Kerstpakket een waardering voor de medewerker

Met een kerstpakket laat jij zien aan de medewerker dat jij diegene waardeert. Daarom is het belangrijk dat jij dit ieder jaar doet voor je medewerkers en geen enkel jaar vergeet. Het komt steeds vaker voor dat er een cadeaubon wordt gegeven. Ik vind dat zelf helemaal niet leuk om aan mijn werknemers te geven. Het idee dat ze iets moois mogen uitpakken en dat zij niet weten wat er in het pakket zit vind ik iets geweldigs. De medewerkers krijgen hun pakket en pakken dit thuis pas uit. Zo blijft het spannend. Zelfs ik vind het een beetje spannend, terwijl ik wel weet wat er in zit.

Kerstpakket

Online een kerstpakket besteld

Ieder jaar bestel ik het kerstpakket voor mijn medewerkers online op de website van: Kerstpakkettenplaza.nl. Op deze website is een groot assortiment te vinden aan leuke geschenkpakketten voor de kerst. Dit komt doordat deze website de grootste online leverancier is van kerstpakketten. Er worden diverse thema’s aangeboden zoals, Italiaanse pakketten, pakketten met eten, traditionele pakketten, Rituals en Wellnesspakketten, drankpakketten en nog een aantal thema’s. Ook zijn deze in verschillende prijsklasse te verkrijgen, zelfs al vanaf vijf euro per pakket. Op de website kan jij dan ook zo gericht zoeken. Zelf heb ik dit jaar gekozen voor een traditioneel kerstpakket.

Kerstpakket

Steun aan goede doelen

Wat ik ook erg waardeer aan deze website is dat er voor ieder verkocht kerstpakket een gedeelte van het bedrag naar een goed doel gaat. Jij kan een doel hiervoor kiezen op de website, maar ook kan jij een eigen goed doel kiezen. Deze onderneming heeft al meer dan vijftien jaar ervaring en heeft al meer dan 25.000 tevreden relaties. Waaronder ik er ook één ben. Mijn bestelling wordt altijd netjes op tijd geleverd. Tevens heeft dit bedrijf ook een laagste prijsgarantie. Zo weet jij dat jij ook niet teveel betaald voor een leuk pakket.

 

You May Also Like

More From Author