Wat is een personal coach Rotterdam?

Een personal coach Rotterdam is iemand die jou kan helpen bij het behalen van jouw sportdoelen. Je hebt veel soorten sportdoelen die voor iedereen weer anders zijn. Een aantal van die doelen is afvallen, spiermassa kweken, uithoudingsvermogen verbeteren of bijvoorbeeld fit blijven. Om deze doelen te behalen kun je bij veel sportscholen terecht. In de omgeving Rotterdam zijn heel erg veel sportscholen te vinden. Welke sportschool is er nou perfect voor het halen van jouw doelen. Voor de perfecte sportschool moet je zeker weten eens contact opnemen met PT Room B.V. Bij deze sportschool krijg je te maken met personeel dat erg vriendelijk en vakkundig is. 

Small group training van een personal coach Rotterdam? 

Wat is small group training nou eigenlijk? Elke small group training is anders. Wekelijks is het mogelijk om 6 verschillende trainingen te volgen. Tijdens small group training ga je werken aan de volgende vijf basisvaardigheden: kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Het verbeteren van deze vaardigheden zorgen voor het verbeteren van jouw fitheid. Een small group training is de perfecte aanvulling op de sessies die je met een personal trainer hebt. 

Personal trainers die werkzaam zijn bij PT Room B.V.

Er zijn bij deze sportschool zes personal trainers. Deze zes personal trainers zijn: 

  1. Kevin van der Hor
  2. Nick van Wordragen
  3. Barry Knipscheer
  4. Steve Groeizaam
  5. Zac van Baren
  6. Roland van Deelen

Kevin van der Hor is de 1ste personal trainer van Rotterdam en kan jou zeker weten gaan helpen. Will it be easy? No! Worth it? Absolutely. 

You May Also Like

More From Author