Camping de Leistert in Limburg: meer dan een camping alleen

Kamperen is nog altijd razend populair in Nederland. Zeker met kinderen is het een leuke en betaalbare manier om op vakantie te gaan. Camping de Leistert in Limburg is een absolute aanrader voor iedereen die in het land wil blijven voor de vakantie.

Camping de Leistert

De voornaamste voordelen van Camping de Leistert zijn:

  • de eindeloos veel recreatiemogelijkheden, binnen én buiten
  • de voorzieningen zoals een supermarkt en wasserette
  • de vele soorten accommodaties voor elke wens

Een camping en meer

Je denkt nu vast: hoeveel soorten accommodatie kun je nu hebben op een camping? Nou, best veel! Je kunt namelijk absoluut een tent opzetten bij Camping de Leistert, maar je kunt ook voor iets meer luxe kiezen. Een safaritent bijvoorbeeld, is al voor je opgezet. Vaak zijn ze voorzien van een kleine keuken en een badkamer. En toch slaap je in een tent en heb je alle voordelen van een camping.

Camping de Leistert

Daarnaast zijn er bij De Leistert ook glamping tenten. Deze danken hun naam aan de luxe van de tent, hoewel je toch nog gewoon in de natuur slaapt. Glamping Tenten lijken in veel opzichten op safaritenten al zijn de vormen net iets anders. Als je liever onder een solide dak slaapt zijn er nog cabins, bungalows, lodges en chalets op het park te vinden. Ze hebben werkelijk waar aan alles gedacht.

Vermaak

Een vakantie in Nederland blijft altijd een risico. We hebben nu eenmaal vaak te maken met regen, ook in de zomer. Op camping De Leistert zit je gelukkig droog en kun je toch nog leuke dingen doen. Zo zijn er buiten zwembaden, bowlingbanen, speelplaatsen en een plaza waar een recreatieteam.

You May Also Like

More From Author