Veiligheids-trainingen maakt jij een EHBO!

brandveiligheidVeiligheids-trainingen maakt van jou een geschikte EHBO! Eerst hulp verlenen is het belangrijkste van allemaal. Wanneer jij bijvoorbeeld net langs rijdt met je auto en je ziet iemand in het water vallen. Dan zul je waarschijnlijk als eerste denken om die persoon eruit te halen toch? Althans, zo zou ik wel denken in ieder geval.

Vanaf jongs af aan probeer ik altijd al iedereen te helpen. Van een ouder dame over laten steken tot aan een klein jongetje die zijn veters los heeft zitten. Iets wat gewoon bij mij past en wat ik tot op de dag van vandaag nog steeds doe. Mijn partner had al vaker tegen mij gezegd dat het volgen van een cursus EHBO wel bij mij past. Zelf had ik mij hier nooit in verdiept. Tot voor kort geleden. Toen zag ik een ongeluk met twee auto’s gebeuren en daar schrok ik enorm van. Een persoon had onwijs veel bloed in zijn gezicht en ik wist gewoonweg niet wat ik moest doen. Gelukkig viel het allemaal mee en konden zijn snel de weg hervatten.

Veiligheids-trainingen

Dankzij Veiligheids-trainingen weet ik het!

Bij thuiskomst had ik het verhaal aan mijn partner verteld en kwam ik toen pas tot rust. In die avond vertelde hij mij weer dat ik eens moest gaan kijken naar een cursus EHBO. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik uit op de website van Veiligheids-trainingen. Op deze website zag ik dat je voor een zeer aantrekkelijke prijs deze training kunt volgen. Door het gehele land maken zij dit mogelijk en dat is wel zo prettig. Zodoende heb ik mijzelf ingeschreven en nog geen uur later had ik de bevestiging al in mijn mail. Het voelt in ieder geval onwijs goed dat ik deze cursus ga volgen. Hopelijk heb ik het niet nodig in de realiteit.

You May Also Like

More From Author