Fabius opleidingen

Had u ook graag de opleiding Commercieel Medewerker Buitendienst willen volgen en wilt u dat in 1 jaar doen, dan bent u op het juiste adres. Bij de Fabius opleidingen kunt u de opleiding Commercieel Medewerker buitendienst binnen 1 jaar afronden. Het duurt 12 maanden en het wordt in 2 delen verdeelt.

Een vooropleiding is niet van belang, wel is het belangrijk bij Fabius opleidingen dat u de Nederlandse taal onder de knie heeft en natuurlijk inzet en motivatie. Verder zijn computervaardigheden mooi meegenomen, niet noodzakelijk.

Aan het eind van het jaar zult u 2 diploma’s in handen krijgen, namelijk Administratief Medewerker en Commercieel Medewerker Buitendienst. Het geldbedrag en eventuele andere informatie kunt u op de site vinden van Fabius opleidingen en daar zal alles duidelijk staan.

Contact

Als je graag meer informatie wilt ontvangen. Dan ben je van harte welkom om eens op de bovenstaande website te kijken. Dit bedrijf staat je maar al te graag te woord.

Mijn ervaring met de opleiding Commercieel medewerker buitendienst

Mijn persoonlijke ervaring is erg positief. Het bedrijf Fabius opleidingen is erg goed geregeld en het is erg fijn om er mee te communiceren. Het geldbedrag stond duidelijk aangegeven op de site en alles werd ook erg snel en goed geregeld. Verder werd er ook erg goed klassikaal lesgegeven. Het is erg duidelijk te merken dat de leraren zelf veel verstand en ook ervaring hebben op dit gebied, dat is erg geruststellend voor mij omdat ik dan met een goed gevoel het bedrijfsleven in kan gaan. Ik ben dus zeer tevreden over de opleiding Commercieel medewerker buitendienst!

You May Also Like

More From Author