Romantisch uit het dakraam

Romantisch uit het dakraam

Je kent die scènes vast wel uit romantische films, dat je samen met je vriendje uit het dakraam klimt en op het dak naar de sterrenhemel gaat kijken. Super romantisch, bij dat soort scènes smelt ik altijd. Ik ben echt dol op romantische films, maar mijn vriend vind er niet zoveel aan. Hij lijkt liever een lach film, nu moet ik zeggen dat ik romantische comedy’s ook wel leuk vind, maar voor actie films hoef je echt niet bij mij aan te kloppen. Mijn vriend is sowieso niet echt een romanticus, hij is meer een nuchtere boer, ik heb hem zo leren kennen natuurlijk en ik heb hem genomen zoals die is, maar ietsje meer romantiek mag af en toe wel hoor. Op een normale dag doordeweeks kwam ik thuis van werk en vanaf de voordeur naar boven via de trap naar mijn kamer stonden overal kaarsjes. Ik kwam aan op mijn kamer en er stond een pijl van kaarsjes naar het dakraam gewezen, ik klom er doorheen en daar zat hij, mijn lieve (niet) romantische vriendje die opeens heel romantisch was.  Het was een heerlijke avond en ik heb m’n mening volledig bijgesteld.

You May Also Like

More From Author