Mooie combinatie in taaltraining

Mooie combinatie in taaltraining

Enkele maanden terug heb ik mijn eigen bedrijf opgezet, en ondanks de crisis loopt het heel goed. Ik had dit absoluut niet verwacht, wist wel dat ik een gat in de markt te pakken had, maar wist niet dat het zo zou aanslaan. Aangezien ik veel buitenlandse klanten heb, en ik voorlopig nog zelf het klantencontact onderhoud, heb ik besloten maar eens een taaltraining te gaan volgen. Ik wil me op mijn gebied natuurlijk wel goed verstaanbaar kunnen maken. Ook mijn buitenlandse klanten moeten het idee hebben dat ik een professioneel bedrijf leid, anders gaan ze niet met me in zee. En taal kan daar een grote rol in spelen, we moeten natuurlijk wel kunnen levelen. Een taaltraining is dus onontkoombaar voor mij. Ik weet momenteel niet waar ik de tijd vandaan moet halen om een taaltraining te volgen, maar wat ik begrijp van de training is dat het direct van toepassing is op de praktijk, dat je werkt met je eigen brochures en emails en dergelijke. Niet alleen zie ik dan gelijk resultaat van mijn vooruitgang, en zien de klanten dat natuurlijk ook direct, ook scheelt het me extra tijd die ik anders ook nog eens in de avonden had moeten stoppen. In het weekend en in de avond ben ik altijd al veel tijd kwijt aan mijn bedrijf, en als ik het kan combineren met die taaltraining is dat meer dan mooi meegenomen natuurlijk!

You May Also Like

More From Author