Lastig om een stage mechatronica te vinden

Lastig om een stage mechatronica te vinden

Ik zit nu in het begin van het derde jaar van mijn opleiding. Voor mijn opleiding moet ik een stage mechatronica zien te vinden. Vorig jaar heb ik al een en ander nagevraagd en gezocht maar het blijkt lastig te zijn om een geschikte stage te vinden. Op de website die ik van school gekregen heb, waar bedrijven speciaal een stage aan kunnen bieden voor studenten zag ik wel een paar bedrijven staan maar dat was niet echt wat ik zocht. De stage mechatronica start over een half jaar en dus begint de tijd te dringen. Ik ben vorige week naar een beurs geweest in deze branche en heb daar gewoon bedrijven aangesproken of ze nog iemand voor een stage mechatronica zochten. Verassend genoeg had ik een paar positieve reacties en mocht ik daar op gesprek komen. Nadat ik die gesprekken gehad heb zie ik het helemaal goed komen. Ik heb een voorkeur en ik hoop echt dat ze mij de stage mechatronica kunnen aanbieden. Mij werd verteld dat ik volgende week te horen zou krijgen of de stage daadwerkelijk door kan gaan en of ik het geworden ben.

You May Also Like

More From Author