Horeca parasols eenvoudig besteld

horeca parasol

Snelle bestelling

Toen wij een nieuw restaurant hadden geopend, kwamen wij al snel tot de conclusie dat er nog iets ontbrak: een mooi terras! Wij hebben dat toen laten aanleggen en daarvoor nieuw materiaal besteld. Een kennis van ons vertelde dat wij ook online horeca parasols kunnen bestellen. Natuurlijk hadden wij horeca parasols nodig voor de zonnige zomerdagen. Online zag ik al gauw Xterior voorbij komen. Zij schijnen de specialist te zijn in horeca onderdelen zoals parasols en windschermen. Daar moest ik bestellen!

Met hen nam ik toen contact op om nog wat aanvullende vragen te stellen. Ik werd erg snel en vriendelijk geholpen en kon gelijk op aankoop overgaan. De prijzen van de parasols vielen namelijk behoorlijk mee en ik wilde niet langer wachten! De bestelling werd geplaatst en al enkele dagen later kwamen de parasols binnen.

De parasols staan nu mooi op ons nieuwe terras. Ze passen goed bij ons interieur en daar ben ik erg blij mee. Xterior heeft perfecte service verleend en daar zijn wij erg dankbaar voor! Mocht jij nog eens op zoek zijn naar een parasol of een windscherm, dan kun jij daar mooi terecht. Het zal je echt niet tegenvallen!

You May Also Like

More From Author