Dekzeil op maat laten maken

Voor onze boot waren wij op zoek naar een bedrijf die een dekzeil op maat kan laten maken. Bij een bedrijf in Dronten hebben wij dan eindelijk de mogelijkheid om dit te realiseren. Dit bedrijf bestaat al meer dan vijf jaar en zij weten hier als geen ander om van jouw boot weer een geheel te maken. Omdat wij al jaren erop uit trekken met onze boot, was het de bedoeling om deze dit jaar eens flink op te knappen. Niet alleen was de kap aan vervanging toe, maar ook de kussens in de kajuit konden wel een opknapbeurt gebruiken.  dekzeil op maat

Wat een verschil

Momenteel was de kap van ons schuitje heel erg lelijk, de gaten vielen er al in. Maar ook de kleur was alles behalve rood. Daarom waren wij van plan om hiervoor een nieuw dekzeil op maat te laten maken. Via het contactformulier dat wij op de website hadden gevonden en deze hadden ingevuld konden wij onze gegevens achter laten. Maar natuurlijk kan je ook telefonisch contact opnemen met dit bedrijf.

Inmiddels hebben wij weer een bootje dat er geweldig uit ziet. De kap is vervangen door een mooi blauw doek. Deze kan nu tegen een stootje want het materiaal waarvan deze is gemaakt is bijzonder sterk.

 

You May Also Like

More From Author