Hennepzaad kopen om hennep te verbouwen

Hennepzaad kopen om hennep te verbouwen

Ik wil hennepzaad kopen want ik wil mijn eigen hennep verbouwen. Toen ik aan mijn vriendin vertelde dat ik dit wilde, hennepzaad kopen, werd ze echt een beetje boos. Ik snapte niet precies waarom, ze wist dat ik wel eens een joint rookte, en gezien ik wat meer tijd over heb nu, leek het mij interessant om bezig te gaan met het hennepzaad kopen en te kweken. Misschien ben ik er wel goed in, ik heb de tuin en dergelijke altijd leuk en interessant gevonden, vroeger was ik geregeld met mijn opa in de tuin aan het ploeteren. Ze vond het een beetje raar, dat hennepzaad kopen. Volgens mij dacht ze gelijk dat ik niks van mijn leven wilde maken of iets dergelijks. Ik heb haar goed uitgelegd waarom het mij interessant leek, hennepzaad kopen. Ze heeft op een gegeven moment wel meegestemd. Ze denkt dat het allemaal niet mag en dergelijke, maar thuis kweek mag gewoon. Ik zou alleen mijn oogst niet gaan verkopen, dit is namelijk wel illegaal. Als ik het maar bij een kweek voor eigen gebruik houdt komt het goed.

You May Also Like

More From Author