Eigengemaakte sigaretten waren op, dit was voor mij een cue

Eigengemaakte sigaretten waren op, dit was voor mij een cue

Hij pakte zijn eigengemaakte sigaretten uit zijn zak, dit deed hij al een tijdje. Ik mocht er een van hem en ik verwonderde mij erover dat het best wel lekker was. Eigengemaakte sigaretten, misschien moest ik dit ook wel gaan doen. Scheelt veel geld. We hadden het over niks en alles en ik voelde mij op mijn gemak. We hadden elkaar al zeker drie maanden niet gesproken, dus ik voelde wat spanning bij onze eerste ontmoeting. Maar dit was al zo weg. Wel moesten we nog even dingen bespreken die we alle twee een beetje uit de weg gingen. Toen zijn eigengemaakte sigaretten op waren, hij had er niet erg veel, begreep ik dat ik het toch maar moest vragen. Hij had het al zien aankomen dus dit was goed, we hadden het rustig over het verleden en hoe we het beide zagen. Dit ging allemaal makkelijker dan ik dacht, wat erg fijn was. Ik denk dat we in totaal wel vier uur aan onze ontmoeting hebben besteed, echt even tijd er voor maken. Na afloop kon ik alleen maar liefde voor die jongen voelen, we begrepen echt hoe het nou zat samen.

You May Also Like

More From Author