De E sigaret, wat is het nu precies?

Veel mensen hebben wel van de E sigaret gehoord, maar wat is het nu precies en hoe werkt dit? De elektrische sigaret bestaat uit twee delen: de batterij en de verdamper (wordt ook wel de clearomizer genoemd).

E sigaret

De batterij van de e sigaret

De batterij is net zoals bij veel apparaten de krachtbron van de elektrische sigaret. Hier vindt u ook de knop om de sigaret aan en uit te zetten. Het grote voordeel van een elektrische variant is dat deze door middel van de batterij opnieuw opgeladen kan worden. Deze kan makkelijk opgeladen worden door de USB-aansluiting en dit is dus net als u uw telefoon oplaadt.

eVapor

De verdamper

In de verdamper zit een gloeispiraal die voor de verhitting van de vloeistof (e-liquid) gaat zorgen. Ook vindt men hier de tank waar deze vloeistof in bewaard wordt. En om niet te vergeten, een mondstuk waar u door kunt inhaleren.

De werking van de e sigaret

De werking is vrij simpel, u drukt op de ‘aan/uit knop’ en hierdoor wordt er spanning naar de gloeispiraal gestuurd. Deze verwarmt op dat moment de vloeistof welke gaat verdampen. Als u op dit moment via het mondstuk inhaleert zullen deze dampen in uw mond verzameld worden en bent u aan het roken. Hierdoor werkt het als het ware precies hetzelfde als een tabak sigaret.

Verschillende smaken

Het voordeel van de elektrische sigaret is dat er ook verschillende smaken beschikbaar zijn. In plaats van die vieze tabak smaak die u normaal heeft, kunt u nu kiezen voor diverse smaken als perzik, aardbei of vanille. Hierin is de keuze enorm en zit er zeker voor iedereen iets tussen. Deze kunt u samen met een starters set bestellen. In deze starters set zal alles zitten om te beginnen met elektrisch roken.

You May Also Like

More From Author