Een afstudeerstage elektrotechniek bij de elektricien

Een afstudeerstage elektrotechniek bij de elektricien

Toen ik klaar was met de middelbare school wist ik totaal niet wat ik wilde doen. Daarom heb ik eerst een jaar gewerkt en ondertussen wat testen gedaan. Daar kwam vaak uit dat ik iets met techniek moest gaan doen. Het is ook wel zo dat enorm veel interesse heb in elektrotechniek, maar heb er nooit over gedacht om daar mee verder te gaan. Toen zag ik de opleiding elektrotechniek en besloot daar aan te beginnen. Ondertussen zit ik alweer in het laatste jaar en heb het enorm naar mijn zin en ben blij dat ik toen der tijd voor deze opleiding gekozen heb. Dit half jaar moet ik nog colleges volgen en tentamens maken en daarna begint mijn afstudeerstage elektrotechniek. Die heb ik al ruim op tijd geregeld, ik wilde graag bij een elektricien mijn afstudeerstage elektrotechniek volgen. Gelukkig waren er genoeg bedrijven die op zoek waren naar een stagiair, dit kwam ook doordat ik er zo snel bij was. Bij die elektricien kan ik alle theorie die ik geleerd heb ik praktijk toepassen zodat ik mezelf aan kan leren hoe het allemaal werkt. Een afstudeerstage elektrotechniek duurt dus een half jaar en in die tijd moet ik ook opdrachten voor school uitvoeren.

You May Also Like

More From Author