Administratie zeker niet mijn hobby

Administratie zeker niet mijn hobby

Zeker 5 dagen per week ontvangen wij een lading post in de brievenbus. Waar wij voorheen elke week een aantal poststukken kregen is dit aantal, sinds mijn man een eigen bedrijf heeft, echt ontzettend gegroeid. Soms vind ik deze stapel post per dag erg ergerlijk maar vaak kan ik wel van me af zetten dat het zijn post is en niet die van mij. Ik weet dat mijn man niet zo heel erg sterk is in het verwerken van de administratie en daarom heb ik een paar jaar terug al eens een soort van cursus gevolgd voor het verwerken en inrichten van de administratie. Het bedrijfje van mijn man doet enorm goede zaken en dat maakt dat ik de administratie ook niet meer in mijn eentje kon verwerken. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een administratiekantoor dat dit wel voor hem zou kunnen doen. Via het internet ben ik zo op zoek gegaan naar een administratiekantoor bij ons in de regio. Ik had als enige voorwaarde dat ik het belangrijk vond dat het een kleinschalig administratiekantoor moest zijn omdat ik persoonlijke dienstverlening erg belangrijk vind. Uiteindelijk ben ik dan terecht gekomen de website van dit administratiekantoor.

You May Also Like

More From Author