Verstand van design sanitair

Verstand van design sanitair

Mijn broer heeft echt verstand van design sanitair. Ik moest hier eerst om lachen ik begreep namelijk niet waarom hij zoveel wist van design sanitair. Het zat namelijk zo, ik was bezig met een renovatie in mijn huis en kreeg een nieuwe badkamer, ik wilde design sanitair omdat ik dit prachtig vind en ik er het geld voor had. Toen ik dit vertelde aan mijn broer raadde hij mij al gelijk een bedrijf aan en begon over de verschillen en mogelijkheden op het gebied van design sanitair. Wat bleek dus, hij heeft een tijdje in een winkel gewerkt met design sanitair, daarom wist hij er zoveel van af. Ik schrok er van, hoe kon ik dit nou niet weten. Hij antwoordde zelf al dat ik toen nog vrij jong was en je natuurlijk niet altijd alles van elkaar weet. Toch vond ik het raar, meestal denk je wel op de hoogte te zijn van een leven van iemand, maar toch bleek dit niet zo te zijn. We spraken af en hij heeft mij heel erg geholpen met het design sanitair, het was wel een leuk project, zo samen met mijn broer. Ik merkte dat we echt vaker weer samen leuke dingen moesten gaan doen.

You May Also Like

More From Author