Op zoek naar een Triumph oldtimer? Lex Classics!

Als je op zoek bent naar een bijzondere auto, dan is de Triumph oldtimer jouw auto! Triumph is een Engels merk dat populair is en in de jaren 50, 60 en 70 voor prachtige auto’s heeft gezorgd. Ben je geïnteresseerd in oldtimers? Dan kan ik je Lex Classics van harte aanraden. Bij deze autodealer in Waalwijk kun je terecht voor allerlei oldtimers van diverse merken, maar ook bestaat het aanbod uit nieuwere modellen. Ik heb mijn oldtimer nu 2 maanden in mijn bezit en ben er erg blij mee. Graag vertel ik je hoe het kopen van een oldtimer mij is vergaan.

Triumph oldtimerTriumph oldtimer; goede kwaliteit en een bijzondere auto

Zoals ik al eerder zei is Lex Classics gevestigd in Waalwijk. Je kunt bij deze autodealer terecht voor zowel de in- en verkoop van oldtimers en nieuwere modellen. Wanneer je interesse hebt ben je altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de showroom (op afspraak). De medewerkers zijn erg aardig en nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden. Je mag de auto’s zowel van buiten als van binnen goed bekijken en er is ook mogelijkheid tot het maken van een proefritje. Als je een Triumph oldtimer koopt bij Lex Classics kun je er vanuit gaan dat het met de betrouwbaarheid en kwaliteit goed zit. Wat mij opviel aan deze dealer is dat zij een enorme passie hebben voor oldtimers en dat merk je aan alles.

Ontdek het verrassende aanbodTriumph oldtimer

Lex Classics heeft een eigen website waar je het complete aanbod kunt bekijken. Per auto kun je bijvoorbeeld een uitgebreide omschrijving lezen en de specificaties inzien. Op die manier krijg je al een uitstekend beeld van de auto die jij op het oog hebt. Naast een Triumph oldtimer kun je bij Lex Classics ook terecht voor een oldtimer van onder andere de volgende merken: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, Mercedes, Porsche, Rover en Volkswagen. Meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website.

You May Also Like

More From Author