Onze CV Ketel was echt aan vervanging toe

Onze CV Ketel was echt aan vervanging toe

We wisten al een hele tijd dat onze CV ketel nu toch eens aan vervanging toe zou zijn. We hadden deze ketel alweer een aantal jaren teug laten installeren en er waren heel wat nieuwe technieken bij gekomen de laatste jaren. We leven graag bewust en wat zuinig en daarom zijn we uit gaan zoeken welke CV ketel het beste aan zou sluiten bij onze woonsituatie en onze wensen. Ik ben op het internet gaan zoeken naar bedrijven die ons hier bij zouden kunnen helpen en toen ben ik uitgekomen op deze website. Hier vond ik heel erg veel informatie over een ruim aantal mogelijke ketels. Ik vond het erg prettig dat deze website zoveel informatie geven kon. Ook kon dit bedrijf een nieuwe ketel plaatsen bij ons en zo komt het dat ik diezelfde middag al contact heb gelegd met dit bedrijf. Nu het duidelijk wat meer zomers aan het worden is, is het wat ons betreft het ideale moment voor het laten vervangen van de CV ketel. We hebben een hele goede uitgezocht. NU ben ik natuurlijk ook wel weer benieuwd naar het resultaat in de winter.

 

You May Also Like

More From Author